variobarrier_logo_2130x165
Variobarrier I Bil1 Small 00384 01
Variobarrier I Bil1 Small 00384 01
Variobarrier Small 01
Variobarrier Large 01
MIMsafe Variobarrier HR 974x730

VarioBarrier Universalnät

Transportnät för fordon och bilar testat enligt Krockstandard ECE-R17 / ISO 27955. Kvalitet som matchar och överträffar bilmärkens originalnät med den extra poängen att man i många fall kan ta med sig sin VarioBarrier till nästa bil vid bilbyte. Detta tack vare att konstruktionen är variabel. Så länge bagageutrymmets golv är plant täcker VarioBarrier in alla bilar på marknaden med de fyra modeller som finns att välja mellan.

Alternativ

VarioBarrier Small

Rek. cirkapris: 1.795 SEK

Mått gallerdelen: B: 800 – 1465 mm H: 235 – 285 mm
Höjd gallerdelens placering*: 435 – 720 mm
*Vid gallerdelens nederkant

artnr: 52014

Behöver ni en lösning för att säkra lasten i bagageutrymmet? Då kan Variobarrier vara svaret. En nivå på krocksäkerhet och kvalitet i övrigt som matchar och överstiger vad som gäller för originalnät gör Variobarrier till ett mycket intressant alternativ. Förutom att gallerdelen har ställbar höjd och bredd, bestämmer man också, med några enkla handgrepp, på vilken höjd gallerdelen ska placeras. På så sätt täcker Variobarriers tre modeller in de flesta bilmodeller på marknaden under förutsättning att bagageutrymmets golv har en plan yta som Variobarrier kan placeras på. Flexibiliteten möjliggör också i många fall att man kan ta med sig sin Variobarrier till nästa bil när det är dags att byta. Variobarrier fixeras med hjälp av krokar som fästs i bagageutrymmets lastöglor. Med andra ord behövs inga ingrepp i bilen för att få Variobarrier på plats. Väl på plats är lagkravet på lastsäkring uppfyllt och passagerarna i bilen mycket säkrare. Design och produktion sker i Sverige.

VarioBarrier Medium

Rek. cirkapris: 1.995 SEK

Mått gallerdelen: B: 800 – 1465 mm H: 365 – 415 mm
Höjd gallerdelens placering*: 435 – 720 mm

*Vid gallerdelens nederkant

artnr: 52016

Behöver ni en lösning för att säkra lasten i bagageutrymmet? Då kan Variobarrier vara svaret. En nivå på krocksäkerhet och kvalitet i övrigt som matchar och överstiger vad som gäller för originalnät gör Variobarrier till ett mycket intressant alternativ. Förutom att gallerdelen har ställbar höjd och bredd, bestämmer man också, med några enkla handgrepp, på vilken höjd gallerdelen ska placeras. På så sätt täcker Variobarriers tre modeller in de flesta bilmodeller på marknaden under förutsättning att bagageutrymmets golv har en plan yta som Variobarrier kan placeras på. Flexibiliteten möjliggör också i många fall att man kan ta med sig sin Variobarrier till nästa bil när det är dags att byta. Variobarrier fixeras med hjälp av krokar som fästs i bagageutrymmets lastöglor. Med andra ord behövs inga ingrepp i bilen för att få Variobarrier på plats. Väl på plats är lagkravet på lastsäkring uppfyllt och passagerarna i bilen mycket säkrare. Design och produktion sker i Sverige.

VarioBarrier Large

Rek. cirkapris: 2.195 SEK

Mått gallerdelen: B: 940 – 1605 mm H: 365 – 415 mm
Höjd gallerdelens placering*: 580 – 980 mm
*Vid gallerdelens nederkant

artnr: 52026

Behöver ni en lösning för att säkra lasten i bagageutrymmet? Då kan Variobarrier vara svaret. En nivå på krocksäkerhet och kvalitet i övrigt som matchar och överstiger vad som gäller för originalnät gör Variobarrier till ett mycket intressant alternativ. Förutom att gallerdelen har ställbar höjd och bredd, bestämmer man också, med några enkla handgrepp, på vilken nivå gallerdelen ska placeras. På så sätt täcker Variobarriers tre modeller in de flesta bilmodeller på marknaden under förutsättning att bagageutrymmets golv har en plan yta som Variobarrier kan placeras på. Flexibiliteten möjliggör också i många fall att man kan ta med sig sin Variobarrier till nästa bil vid bilbyte. Variobarrier fixeras på plats med hjälp av de medföljande spännbanden i bilens bagageöglor. Med andra ord behövs inga ingrepp i bilen för att få Variobarrier på plats. Väl på plats är lagkravet på lastsäkring uppfyllt och passagerarna i bilen mycket säkrare. Design och produktion sker i Sverige.

VarioBarrier HR Small

Rek. cirkapris: 1.495 SEK

Mått: B: 770 – 1465 mm H: 230 – 290 mm

artnr: 52114

Universalnät för att skydda passagerare från last i bagageutrymmet. Passar de flesta bilar med runda nackstödspinnar. Krocktestad upp till normen för ISO 27955. Lätt att flytta från en bil till en annan.

Universellt lastnät för passagerarnas säkerhet. Testad till nivån för ISO 27955 krocktest norm. Skyddar från lös last i bagageutrymmet vid inbromsning eller olycka. Säkrar upp att ditt husdjur inte når passagerarutrymmet. Justerbar höjd och bredd Höjd: Minimum 230mm Maximum 290mm (placering upp till 40mm över baksätet och 50mm under innertaket ger 380mm höjd) Bredd: Minimum 770mm och Maximum 1465mm (tänk på att lämna plats för eventuella sidokrockgardiner) Vikt 4,5kg. Monteras på nackstödens pinnar. Passar till bilar med runda nackstödspinnar. Enkel att installera, inga extra verktyg behövs. Monteras utan åverkan till exempel borrning i bilen. Enkel att flytta mellan bilar. Utvecklad och producerad i Sverige.

VarioBarrier HR Medium

Rek. cirkapris: 1.695 SEK

Mått: B: 870 – 1565 mm H: 365 – 440 mm

artnr: 52116

Universalnät för att skydda passagerare från last i bagageutrymmet. Passar de flesta bilar med runda nackstödspinnar. Krocktestad upp till normen för ISO 27955. Lätt att flytta från en bil till en annan.

Universellt lastnät för passagerarnas säkerhet. Testad till nivån för ISO 27955 krocktest norm. Skyddar från lös last i bagageutrymmet vid inbromsning eller olycka. Säkrar upp att ditt husdjur inte når passagerarutrymmet. Justerbar höjd och bredd Höjd: Minimum 365mm Maximum 440mm (placering upp till 40mm över baksätet och 50mm under innertaket ger 440mm höjd) Bredd: Minimum 870mm och Maximum 1565mm (tänk på att lämna plats för eventuella sidokrockgardiner) Vikt 4,5kg. Monteras på nackstödens pinnar. Passar till bilar med runda nackstödspinnar. Enkel att installera, inga extra verktyg behövs. Monteras utan åverkan till exempel borrning i bilen. Enkel att flytta mellan bilar. Utvecklad och producerad i Sverige.

MODELLSÖK

Här kan du se vilka MimSafe-produkter som passar i din bil. Produkterna är provade i bilar utan extra bagagerumsmatta och andra tillbehör. 

Gå till Modellsök