mimsafe-variosystem_logo_2130x165_vit

SAFE PET TRANSPORT

VarioSystem är till för dig som sätter värde på din egen och passagerarnas säkerhet. Det gäller privatpersoner såväl som dig som använder fordon i ditt yrke och vill känna dig säker.

Med våra produkter får du ett säkert och fullgott skydd vid transporter i fordon. VarioSystem integreras och samverkar optimalt med den inbyggda krocksäkerhet du har i ditt fordon från tillverkaren. Du får den bästa transportsäkringen och de viktigaste funktionerna utan någon åverkan på er bil vid montage. Det finns många användningsområden och du kan bygga på med nya funktioner när behov uppstår. Systemet utökas successivt med nya tillbehör och funktioner.

variobarrier_logo_2130x165
Variobarrier I Bil1 Small 00384 01
Variobarrier I Bil1 Small 00384 01
Variobarrier Large 01
Variobarrier Small 01
MIMsafe Variobarrier HR 974x730

Universal nät testat enligt Krockstandard ECE-R17 / ISO 27955, godkänt utav TÜV. Kvalitet som matchar och överträffar bilmärkens originalnät med den extra poängen att man i många fall kan ta med sig sin VarioBarrier till nästa bil vid bilbyte.

Jag vill veta mer…
variogate_logo_2130x165
VarioGate 3
VarioGate 3
VarioGate 1

Med VarioGate i kombination med ett säkerhetsnät skapar du ett slutet utrymme av hela bagageutrymmet som kan användas för transport av hundar eller annat som man vill hålla under uppsikt.

Jag vill veta mer…
variogate-avdelare_logo_2732x165
VarioDivider 1
VarioDivider 1

VarioGate Avdelare separerar lasten genom denna robusta och reglerbara avdelare. Utformad för att stå emot last och tryck från sidan men aldrig framifrån eller bakifrån.

Jag vill veta mer…

MODELLSÖK

Här kan du söka vilka MimSafe-produkter som passar till din bil. Produkterna är provade i bilar utan extra bagagerumsmatta och andra tillbehör.

Gå till modellsök