Översikt – Säkra Produkter

SAFE PET TRANSPORT

MimSafe utvecklar, tillverkar och säljer säkra transportlösningar för husdjur och för fordon. Med säkerhetslösningar för husdjur vid transporter i bil, som är både snygga och bekväma för ägare och användare erbjuder vi kort och gott säkerhet i fordon. Och vi säger detta utifrån att ha utvecklat säkra transportlösningar för husdjur och för proffs med last i bagage med några av världens främsta bilmärken och dess designers.

variocage-logo_13mm-height_72dpi_black_450
VarioCage-Original-Single-XL-2_90p

För den kloke djurägaren och för transporter i fordon. VarioCage är säkrast för passagerare och hunden och komprimeras vid krock utefter bilens deformationszon, utan något splitter och med evakueringslucka.

Läs mer om Variocage
variosystem_logo_13mm height_72dpi_black
VarioGate-3a

För dig som transporterar. Det kan vara utrustning, varor i yrkestrafik eller privat transport för dig som sätter säkerhet först.

Läs mer om Variosystem
accessories_logo_13mm height_72dpi_black
AllSafe-Harness-3_p90

Utrusta din bil för de krav vardagen ställer på dig. Bevara din stötfångare och skydda den från repor, låt din hund ligga bekvämt och ta med dina prylar säkert. Allt detta hittar du här.

Läs mer om Accessories

MODELLSÖK

Här kan du söka vilka MimSafe-produkter som passar till din bil. Produkterna är provade i bilar utan extra bagagerumsmatta och andra tillbehör.

Gå till modellsök